دیگر گذشت آن زمانی که بچهها برای آنکه حتی یک تکه دنبه کوچک بهشان برسد، سرسفره از سر و کول هم بالا میرفتند، بچههای امروز را فقط میشود با غذاهای فستفودی مضر مثل انواع پیتزاها و ساندویچها خوشحال کرد.

به گزارش همشهری آنلاین در این پرونده دستور پخت انواع آبگوشت و ترشی مختلف آمده است. آنها را بپزید و ذائقه اهالی خانه را تغییر دهید.
آبگوشت قلیه کدو
پاییز فصل کدو حلوایی است. با کدو حلوایی انواع و اقسام غذاها و حتی شیرینیها و دسرها را میپزند ولی آبگوشت یزدیها یک چیز دیگری است. این آبگوشت به خاطر جایگزین کردن کدو حلوایی به جای سیبزمینی، طعم و مزه کاملا متفاوتی دارد. در ضمن به جای نخود و لوبیا هم از ماش و لوبیا چیتی در آن استفاده میشود.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت گوسفند آبگوشتی
۲ /۱ پیمانه لوبیا چیتی
۲ /۱ پیمانه ماش
۲۵۰ گرم کدو حلوایی زرد
۴ ق س پیاز داغ
۱ ق س آرد سفید
کمی روغن
کمی دارچین (به دلخواه)
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم