مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای پرطرفدار است که علاوه بر داشتن طعمی دلچسب و لذیذ، اشتهابرانگیز نیز هست. در این مطلب با طرز تهیه مرغ شکم‌پر بدون فر آشنا می‌شوید.

مرغ شکم پر - آشپزی - غذا - تغذیه

به گزارش همشهری آنلاین، مرغ شکم‌پر یکی از غذاهای سنتی و همچنین مجلسی ایرانی است. این غذای لذیذ و پرطرفدار بر پایه مرغ است که درون آن با مواد خوشمزه‌ای که ارزش غذایی بالایی نیز دارند پر می‌شود. مرغ شکم‌پر به روش‌های متنوعی نیز طبخ می‌شود؛ مرغ شکم‌پر در فر و بدون فر. در اینجا به شما طرز تهیه مرغ شکم‌پر خوشمزه و آسان در فر را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه مرغ شکم‌پر

► مرحله اول

برای آماده کردن مرغ شکم‌پر اولین مرحله شستن و تمیز کردن مرغ است. مرغ را بدون اینکه به پوست رویی آن آسیب برسانید شسته و محتویات شکمی آن را تخلیه کنید. بعد آن را درون یک آبکش قرار دهید تا آب آن کاملاً خشک شود.

► مرحله دوم

تا مرغ شما خشک می‌شود فرصت دارید که مواد میانی در طرز تهیه مرغ شکم‌پر را آماده کنید. پیاز را خلالی ریز کنید و نیمی از آن را به همراه ۲ حبه سیر رنده شده درون مقداری روغن تفت دهید.

وقتی پیاز سبک و طلایی شد زرشک‌های شسته شده را به آن اضافه کنید. یک دقیقه برای تفت دادن زرشک به همراه پیاز و سیر کافی است.

حالا نعناع، گردوها و نصف آلو بخاراها را به ترتیب به مواد اضافه کنید. هرکدام را یک الی دو دقیقه با مواد تفت دهید و در نهایت حرارت را خاموش کنید.

 

منبع: https://www.hamshahrionline.ir/news/281569/طرز-تهیه-مرغ-شکم-پر-بدون-فر