خطرناک‌ترین کپک‌ها بیشتر در مواد غذایی همچون غلات، آجیل، کرفس، آب انگور و سیب یافت می‌شوند. برای حفظ سلامتی خود توصیه می‌شود به‌شدت از مصرف این مواد غذایی در صورت کپک‌زدن اجتناب کنید.

mildew  - کپک میوه

به گزارش همشهری‌آنلاین، باشگاه خبرنگاران به نقل از ایت دیس نوشت: شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که میوه کپک‌زده خورده باشید. همواره این سوال در میان مردم وجود دارد که آیا کپک میوه برای سلامتی مضر است. متخصصان آمریکایی می‌گویند طعم میوه کپک‌زده نامطبوع است، اما در بیشتر موارد برای سلامتی بدن خطرناک نیست. در حقیقت کپک‌ها به وفور در مواد غذایی دیده می‌شوند. حتی برخی از این کپک‌ها مانند کپک‌های موجود در پنیر خوردنی هستند.

در مورد میوه در بسیاری از موارد بدون آنکه افراد خود به وجود کپک در آن پی ببرند، اقدام به مصرفش می‌کنند. با این حال، بدن توانایی هضم این کپک‌ها را داشته و مشکلی جدی برای سلامت فرد به وجود نمی‌آید. به طور معمول خوردن میوه کپک زده عوارض جانبی جدی برای فرد به همراه نخواهد داشت. با این حال، ممکن است عوارض جانبی ملایمی همچون حالت تهوع، استفراغ، باد معده، نفخ و اسهال در افراد مصرف کننده میوه کپک‌زده دیده شود. این عوارض به دلیل ناراحتی دستگاه گوارش بروز می‌کند.

خطرناک‌ترین کپک‌ها بیشتر در مواد غذایی همچون غلات، آجیل، کرفس، آب انگور و سیب یافت می‌شوند. برای حفظ سلامتی خود توصیه می‌شود به‌شدت از مصرف این مواد غذایی در صورت کپک‌زدن اجتناب کنید.برای تقویت دستگاه گوارش پس از مصرف میوه کپک‌زده می‌توانید از مواد غذایی تخمیری مانند ماست استفاده کنید. همچنین آب انار می‌تواند به رشد باکتری‌های مفید دستگاه گوارش کمک کند. افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای بوده و یا در رده افراد در خطر قرار دارند (مانند سالمندان، و یا افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف) بسیار ضروری است که از زمان خرید، پخت و مصرف مواد غذایی مختلف نسبت به سالم بودن آن اطمینان حاصل کنند.